Skûtsjesilen in Friesland...

Heerlijk uitwaaien op een skûtsje met collega's, familie of vrienden...

Skutsje zeilen is genieten van zon, wind & water...

PREV
NEXT

Skûtsje zeilen is avontúúrlijk zeilen!

Lang geleden werden skûtsjes gebruikt om klei en turf via slootjes over de Friese meren te vervoeren. Tegenwoordig bieden wij de mogelijkheid om met deze prachtige historische zeilboten bedrijfsuitjes met vrienden en familie of vrijgezellenfeestjes te organiseren. Dankzij hun platte bodem kunnen skûtsjes op ondiep water zeilen en met hun grote zeilen kunnen ze enorme snelheden bereiken. Hierdoor zijn ze perfect geschikt voor zeiluitjes met bedrijven en groepen.

Tijdens een skûtsje zeiltocht in Friesland kunt u actief bezig zijn met zeilen en tegelijkertijd ontspannen genieten van de zon, de wind en het water. Ontdek ook onze uitgebreide cateringsmogelijkheden en vele extra's om uw zeilervaring nog completer te maken.

Skûtsje zeilen is een actief & ontspannen zeiluitje…

eus.nl is dé specialist als het gaat om skûtsje zeilen met bedrijven en groepen! Of u nu actief wilt zeilen of juist wilt ontspannen en genieten van drankjes aan dek, bij ons bent u aan het juiste adres voor een geslaagde zeildag. Het zeilen met een skûtsje biedt diverse mogelijkheden. U kunt kiezen voor een ontspannen zeiltocht over de Friese meren of voor een sportieve wedstrijdzeiltocht met meerdere zeilboten. Nieuw is ook ons aanbod van middag- of avondzeilen inclusief een BBQ aan boord! En dit alles natuurlijk met heerlijk eten en drinken verzorgd door ons ervaren team! Neem contact op via 0653 295166 of e-mail of de offerte knop!

Zeilen met een skûtsje kan al vanaf € 83,- (prijs p.p. op basis van 12 personen).

Skûtsje informatie: 

  • Skûtsje afmetingen: lengte ± 19m & breedte ± 3.80m
  • Zeiloppervlakte : ± 160 m2
  • Aantal gasten per skûtsje: 12 gasten
  • Opstaplocaties: Koudum, Heeg, Sneek, Hemelum, Lemmer
  • Grote groepen: Veel skutsjes, dus elke groep is welkom! (van 10 t/m 200 p.)
TOP