Voor iedereen is er een goed zwemvest aan boord!

Veiligheid boven alles

Zeilen is een veilige activiteit maar ervaren begeleiding en een goede voorbereiding op de zeildag is erg belangrijk! Wat voor weer gaat het worden? Is er voldoende eten & drinken? Zijn de zeilboten in orde? Heeft iedereen geschikte kleding bij zich en vergeet de zonnebrandcrème niet! Naast het dagelijkse onderhoud wordt de zeilboot voor elk zeiluitje gecontroleerd. Ook worden weerbericht & draaiboek bestudeerd door het zeilteam.

Eus.nl Zeilevents heeft ervaren schippers, bemanning & instructeurs

Ons zeilteam leidt enthousiaste schippers en bemanning op. Deze schippers kunnen de groep geweldig boeien en hebben veel ervaring met gasten die weinig of nooit zeilen. Hun passie is zeilen en ze delen hun kennis graag met de gasten.

Zwemvesten en reddingsmiddelen aan boord

Eus.nl doet geen concessies aan de veiligheid van haar gasten! Daarom vindt u bij ons standaard zwemvesten aan boord voor alle gasten. Wanneer u met meerdere jonge kinderen wilt komen, meld dit aan ons, dan verzorgen we passende zwemvesten.

Een draaiboek voor grotere groepen

Een draaiboek maken wij voor de wat grotere groepen die een complex of afwijkend programma hebben, waarbij meerdere activiteiten op elkaar moeten aansluiten. In dit draaiboek staan ook speciale nummers zoals, schippers, accommodaties, politie, reddingsdienst, dokter & ziekenhuis.

EHBO aan boord

Op vele schepen is een complete EHBO-set aan boord. Op schepen boven de 12 personen is dit wettelijk verplicht! De schippers hebben in het draaiboek staan wie zeker EHBO-set aan boord heeft.

Verzekering

Onze schepen zijn verzekerd. Dit is uiteraard belangrijk voor aanvaringen tussen schepen onderling, maar zeker ook voor de gasten. Bij de grote schepen is voor de gasten ook nog een P&I verzekering.

Goede schepen & accommodaties

Eus.nl stelt hoge eisen aan schepen & accommodaties.  Dit zorgt niet alleen voor meer zeilplezier & comfort, maar hiermee kunnen we ook de veiligheid van onze gasten waarborgen.

Eus.nl is dé specialist in bedrijfsuitje zeilen en dagtocht zeilen. Wij organiseren voor elke groep een heerlijke zeildag in zon, wind & water. Al ruim 20 jaar zeilen wij met groepen vrienden, families, relaties, collega’s en vrijgezellen.
TOP