Tjalk zeilen het leukste zeiluitje

Tjalk zeilen is plezier voor jong en oud

De leukste zeiluitjes & events op het water...

Heerlijk uitwaaien met collega's en genieten van zon, wind en water...

Samen zeilen is plezier voor iedereen...

PREV
NEXT

Tjalk zeilen is 'GROOTS' zeilen!

Een zeiltocht maken op een tjalk, samen met familie, vrienden of collega's, is een onvergetelijke ervaring! Of je nu actief meehelpt met zeilen en de schipper assisteert, of gewoon ontspant aan dek en geniet van de rust en ruimte, het kan allemaal. Het maakt niet uit of het weer ruw of rustig is, op een tjalk kun je zorgeloos genieten van de luxe van een 'hotel op het water'.

Zeiluitje met een klipper op het IJsselmeer of de Waddenzee

Verras je gasten met een prachtige zeiltocht op het schilderachtige IJsselmeer of de betoverende Waddenzee. Het zeilen op een Tjalk met collega's of vrienden is een werkelijk fantastische ervaring! Ooit werden Tjalken gebruikt voor vrachtvervoer, maar nu worden ze ingezet voor bedrijfsuitjes, vriendenbijeenkomsten of zelfs vrijgezellenfeestjes!

Het zeilen en genieten van de frisse zeelucht op Tjalk kan perfect worden gecombineerd met op maat gemaakte catering. Met een luxe kombuis aan boord kunnen hapjes en drankjes optimaal worden geserveerd aan je gasten. Bovendien is een Tjalk een uitstekende locatie voor vergaderingen, conferenties of eventueel zelfs met overnachtingen. Neem vooral contact op met ons zeilteam via 0653 295166 of stuur een e-mail voor meer informatie. Via de Offerte knop gaat het nog sneller!

Zeilen met een tjalk kan al vanaf € 86,- (prijs p.p. op basis van 24 p).

Tjalk informatie:

 

  • Tjalk: lengtes tussen de 23 & 60 m
  • Zeiloppervlakte: Tussen de 250 & 650 m2
  • Aantal gasten per schip: tussen de 20 & 120 gasten
  • Opstaplocaties: Koudum en plaatsen rond IJsselmeer en Waddenzee
  • Grote groepen: Veel zeilboten, dus elke groep is welkom! (van 10 t/m 200 p.)
  • Zeilen met een overnachting: Enkele schepen zijn uitgerust met bedden voor meerdaagse zeiltochten. Info? bel 0653 295166 of e-mail.

Foto impressie van een zeiluitje met een klipper of een tjalk

TOP